Introductie

IMG-20180917-WA0056.jpg - 177.77 kb

Welkom op mijn website!

Mijn naam is Tamara Verbeek en ik ben pedicure sinds 2004 en sinds 2017 zelfs medisch pedicure. Mijn gezellige praktijk is gevestigd aan de Hunsingo 11 te Lelystad. De praktijk is gevestigd op de eerste verdieping dus voor hen die niet goed ter been zijn kom ik ook graag aan huis.

U kunt bij mij terecht MET maar ook zonder voetproblemen.

Heeft u wel eens bedacht wat uw voeten voor u doen? Ze mogen best wat meer aandacht krijgen dan de dagelijkse douchebeurt. Bovendien bevordert een beetje extra zorg een ontspannen gevoel.

In mijn praktijk staat de persoonlijke Touch nog bovenaan. Er wordt ruimschoots de tijd voor u genomen en ook het lakken van de nagels is een service van mij. U gaat relaxt en met verzorgde voeten de deur weer uit.

Ik heb in de afgelopen jaren meerdere diploma's en certificaten behaald waardoor ik alle specialisaties beheers en in staat ben om zo goed als iedere cliënt van zijn of haar klachten af te helpen of de pijn kan verminderen.

Een gespecialiseerd pedicure die alle vormen van complexe voetproblematieken van cliënten kan behandelen. De zogenaamde risicovoeten kunnen onder andere ontstaan zijn ten gevolge van reuma, diabetes, spasticiteit, ouderdom en verwaarlozing. De gespecialiseerde pedicure is speciaal opgeleid voor de behandeling van deze doelgroepen. Daarnaast heeft zij uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van orthesiologie, nagelregulatie en –reparatie en anti-druk technieken. Dat zijn specialistische technieken die pijnklachten kunnen voorkomen. Ook is de gespecialiseerde pedicure opgeleid om samen te werken met andere zorgaanbieders binnen de ketenzorg.

Mensen met bovengenoemde voetproblemen krijgen een bezoek aan de pedicure vaak via hun aanvullende verzekering vergoed. Diabetes met Zorgprofiel 2,3 en 4 krijgen hun vergoeding zelfs uit de basis verzekering. U ontvangt na de behandeling een rekening welke u kan opsturen naar uw verzekering samen met een doorverwijzing van de huisarts of diabetisch verpleegkundige. Raadpleeg uw verzekering wat wel en niet in uw pakket is opgenomen.